Home PageInformatieAlgemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Beschrijvingen in de webwinkel

Jacqueline Creations doet haar uiterste best om van de Beelden,Figuren,Kunst,Decoratieve,Decoratie,Cadeau en of Geschenk. een zo duidelijk mogelijke beschrijving te geven. En deze zo volledig en goed mogelijk te fotograferen. Ook voor de afmetingen heeft zij haar best gedaan dit zo goed mogelijk weer te geven in haar website. Het product leent zich alleen niet altijd voor een betere afmeting.

 • Kleur,afwijkingen,prijs en typefouten voorbehouden.
 • Prijzen kunnen ten alle tijde in de webwinkel aangepast worden door Jacqueline Creations.

Heb je specifieke vragen over een beeld of decoratie. Of zijn er onduidelijkheden over beschrijving,kleur of afmeting van een beeld of decoratie. Dan kun je mij hier natuurlijk altijd over mailen of bellen. Jacqueline Creations zal je vragen uiteraard zo snel mogelijk beantwoorden.

Info@jacquelinecreations.nl

Tel. 06-48492524

Beschikbaarheid

Jacqueline Creations probeert haar webwinkel zo goed mogelijk en zo snel mogelijk bij te werken. Aangezien ik ook op markten en braderieën te vinden ben. Kan het zijn dat je net een bestelling plaatst. En dat een decoratie beeld,figuur beeld,kunst beeld of cadeau beeld wat in de webwinkel staat niet meer beschikbaar is. Jacqueline Creations zal in dit geval zo snel mogelijk contact met jou opnemen om je hierover te informeren en een passende oplossing te zoeken.

Bestellen/betalen

Alle Beelden,Figuren,Kunst,Decoratieve,Decoratie,Cadeau of Geschenk. kunnen online via de website worden besteld. Ze kunnen op afspraak op mijn thuisadres in Heerenveen worden opgehaald. Maar kunnen desgewenst ook worden bezorgd met Post.nl of koeriersbedrijf. Bij het plaatsen van jou online bestelling,heb je de mogelijkheden:

 • Om op een veilige manier direct te betalen via Sissow payment innovations met iDEAL.
 • Of te betalen via bankoverschrijving op rekening van Jacqueline Creations (vermeld hierbij duidelijk je Naam, bestelling nummer en #SKU nummer).

Zodra de betaling dat wil zeggen het gehele aankoopbedrag,inclusief verzendkosten bij Jacqueline Creations ontvangen is. Word je bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. In de webwinkel bestelde beelden of decoraties dienen binnen 14 dagen na besteldatum te zijn voldaan op rekening van Jacqueline Creations. Is je betaling na 14 dagen nog niet voldaan wordt de bestelling geannuleerd. Als je de bestelling op mijn thuisadres wenst op te halen. Kun je contact opnemen met Jacqueline Creations om hiervoor een afspraak te maken. De factuur/aankoopbon ontvang je bij aflevering van de bestelling.

Verzenden van bestellingen

Bestellingen zullen door Jacqueline Creations altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij post.nl of koeriersbedrijf. Desondanks kunnen er natuurlijk altijd beschadigingen en/of gebreken voorkomen. Neem in dat geval na ontvangst van de bestelling zo snel mogelijk contact met mij op. We kunnen dan samen het probleem zo goed mogelijk en betrouwbaar mogelijk oplossen.

 • Jacqueline Creations is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of verloren gaan van beelden en decoraties tijdens het vervoer door Post.nl of koeriersbedrijf.
 • De verzendtarieven via Post.nl binnen Nederland zijn,pakket tot 10 kg,maximaal formaat 100x100x50 cm €6,95. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
 • Bij beelden en/of decoraties zwaarder dan 10 kg en boven de 100x100x50 cm vindt eventuele bezorging altijd in overleg plaats. Dit omdat de bezorgkosten dan flink hoger liggen.
 • Bij de beelden of decoraties waar dit van toepassing is, wordt dit aangegeven in de webwinkel.

Ruilen of retourneren

Als desbetreffende bestelling om wat voor reden dan ook niet is wat je ervan verwacht. Dan kan het binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd. Stuur mij een mailtje info@jacquelinecreations.nl of neem telefonisch contact met mij op 06-48492524, dat je de bestelling retour wilt doen of ruilen. Daarna kun je de bestelling in goede staat,in de onbeschadigde originele verpakking,voldoende gefrankeerd retour sturen. Als je een bestelling wilt ruilen of retourneren houdt dan rekening met het volgende:

 • Stuur mij eerst een mail of neem contact met mij op.
 • Retourneer de bestelling voldoende gefrankeerd binnen 14 dagen na ontvangst weer terug naar Jacqueline Creations. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten alsmede de retour kosten.
 • Jacqueline Creations vergoed volledig aankoopbedrag binnen 10 dagen als bestelling onbeschadigd,met originele verpakking geretourneerd is.
 • Jacqueline Creations vergoed geen bestellingen die zichtbaar beschadigd zijn.
 • Voeg bij de retourzending een kopie van de factuur en je bankgegevens,zodat Jacqueline Creations je aankoopbedrag kan terug storten.

Garantie

Al mijn Beelden,Figuren,Kunst,Decoratieve,Decoratie,Cadeau en of Geschenk zijn met veel liefde,passie en met eigen handgemaakt. Dat wil ook zeggen dat geen één beeld of decoratie hetzelfde is of kan zijn. Dit maakt het dan ook zo bijzonder. Ik sta garant voor mijn beelden en decoraties mits er op een goede manier mee om wordt gegaan het blijft een kwetsbaar product.

 • Beelden en decoraties kunnen met een droge of vochtige doek worden afgenomen,gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen.
 • Beelden en decoraties die bewerkt zijn met Stone Art (steen effect) dienen met een droge doek afgenomen te worden. Dit omdat Stone Art een poedervorm is en deze deels verloren kan gaan als ze afgenomen worden met een vochtige doek. Deze beelden kunnen dan ook niet buiten.
 • Niet alle beelden en decoraties in de webwinkel zijn geschikt voor buiten. Wilt u een beeld of decoratie buiten plaatsen maar er word in de webwinkel niet aangegeven dat dat kan. Neem dan gerust even contact met mij op om te overleggen.
 • Alle beelden en decoraties zijn voorzien van een vernislaag.
 • Beelden of decoraties voor buiten krijgen een extra vernislaag om ze te beschermen tegen weersinvloeden.
 • Bij het verplaatsen van beelden en decoraties deze gelieve zo veel mogelijk bij de steen of poot vast te nemen.

JC-Logo-SG70px

 

 

X