Altijd Anders en Uniek. Mijn naam is Jacqueline Kramer-Ketellapper  ik ben 42 jaar en woonachtig in Heerenveen. Ik ben een éénmansbedrijf met een webwinkel die ook regelmatig te vinden is op               markten en braderieën. Graag wil ik je kennis laten maken met mijn, 

Beelden,Figuren,Kunst,Decoratieve,Decoratie,Cadeau of Geschenk.Voor in Huis,Kantoor of Tuin.       Door mijzelf met eigen handgemaakt en altijd anders en uniek omdat geen decoratie beeldfiguur beeld of kunst beeld hetzelfde is en kan zijn.Het is een heerlijke bezigheid die ik met zeer veel liefde en passie doe.                                                               

  • De beelden,figuren en decoratieve decoraties komen tot stand door het gebruik van vele diverse soorten materialen waaronder Powertex,Pretex,Stone-Art,metaaldraad, zelf hardende klei,textiel,styropor,aluminiumfolie,houtvezel en zand. Powertex en of Pretex zijn milieuvriendelijke textielverharders op waterbasis. Ze worden afgewerkt met acrylverf en vernis.
  • De flessen of vazen zijn bewerkt met diverse materialen waaronder Powertex,gesso,acrylverf,textiel,kant of touw. En afgewerkt met vernis.
  • De onderborden en plateaus worden gemaakt van beton en vervolgens bewerkt met diverse materialen waaronder gesso. Ze worden afgewerkt met vernis

De winkel onderverdeeld in categorieën,biedt het assortiment wat direct online via bankoverschrijving of op een veilige manier via Ideal bestelbaar en/of te koop is. De galerij biedt een klein overzicht van een deel wat reeds verkocht is of in opdracht van iemand is gemaakt. Om een indruk te geven van wat ook mogelijk is.

Heb je dus zelf wensen,suggesties of een léuk idee maak ze kenbaar. Samen kunnen we proberen deze te realiseren. Ben je gëinteresseerd of wil je gewoon wat informatie Neem gerust telefonisch contact met mij op of stuur een mailtje via de contact pagina. 

Het is ook mogelijk om de beelden, figuren,Kunst en decoraties op mijn thuisadres te komen bekijken. Hiervoor graag een afspraak maken.  

JC-Logo-SG70px

       

X